Βιογραφικό

Γεννήθηκα στον Πειραιά. Σε ηλικία 2,5 ετών έφυγα με τους γονείς μου για τις Βρυξέλλες όπου έζησα μέχρι την ηλικία των 8 ετών περίπου που επέστρεψα στην Ελλάδα. Από τότε η βάση μου είναι ο Πειραιάς, παρότι στη ζωή μου οι αλλαγές στον τόπο διαμονής ήταν πολλές.

Πέρασα με πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου αποφοίτησα χωρίς καθυστέρηση με βαθμό "Λίαν Καλώς". Υπήρετησα το αγροτικό μου στην Κεφαλλονιά. Εργάστηκα ως ειδικευόμενη στα νοσοκομεία Κεφαλλονιάς, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου Πατρών, και το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Έλαβα υποτροφίες από την" Ελληνική Εταιρία Μελέτης του Ήπατος" και από το "Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής -ΕΛΙΓΑΣΤ". Έκανα έρευνα και εξειδικεύτηκα στο τμήμα μεταμοσχεύσεων ήπατος του νοσοκομείου Royal Free Hospital του Λονδίνου, υπό τον αείμνηστο καθηγητή A. Burroughs.

Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών. Η εργασία του διδακτορικού μου είχε σχέση με την αντιπονεκτίνη στη μη αλκοολική στεατοηπατίτιδα και δημοσιεύτηκε σε έγκριτο περιοδικό το 2008.

Από το 2009 μέχρι σήμερα ιδιωτεύω στον Πειραιά. Μέχρι το 2012 ήμουν υπέθυνη του ηπατολογικού τμήματος του θεραπευτηρίου Μετροπόλιταν. Από το 2013 ως το 2015 συνεργάστηκα με το δίκτυο γιατρών SOS.

Είμαι συνεργάτης της γενικής κλινικής Πειραιά "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ", της "ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ" Πειραιά, του θεραπευτηρίου "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ" και της "ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ" Αθηνών. Έχω πολλές παρουσίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια. Συμμετέχω εθελοντικά  σε αποστολές με την ομάδα ¨"ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Εχω γράψει πολλά άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, ιατρικά και μη ιατρικά , εφημερίδες, καθώς και σε αρκετές ιστοσελίδες.

Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Παράλληλα σπουδάζω συμβουλευτική στη διατροφή , και ασχολούμαι και με τις εναλλακτικές θεραπείες (Reiki, Thetahealing). Μια από τις μεγάλες μου αγάπες είναι η ελληνική παραδοσιακή μουσική και ο χορός με τα οποία ασχολούμαι συστηματικά.

Αυτό που πιστεύω βαθιά είναι πως δεν μπορούμε να είμαστε σωματικά υγιείς, αν δεν είμαστε και ψυχικά. Για το λόγο αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην ψυχολογία των ασθενών μου, καθώς και στη διατροφή τους.
1 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 ΠΜ - 5:00 ΜΜ
    (ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης)

  • Email: gastrenterologos@yahoo.gr

  • Τηλέφωνο: 210 41 77 611

  •   Κινητό: 697 43 52 770

  • Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 59, 3ος όροφος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Αποστολή